Friday, March 4, 2011

Lenge siden sist nå!

Hei hei!!

Har hatt det usannsynlig travelt (og vært litt uinspirert i det siste..). Besøksstatistikken viser bedrøvelige tall, men de har jeg bestemt meg for å ikke henge meg opp i. Så det så :)

Tok noen bilder hjemme i stua av min lille ballerina her om dagen, og i påvente av mer kreative innslag så legger jeg ut disse så lenge. Tror den nederste er min favoritt- hva synes du...?




5 comments:

  1. Tror jeg liker bilde nr. 1 best. Synes man får god kontakt med henne. Ønsker meg ørlite mer lys på den mørke siden av ansiktet hennes, og kanskje litt mørkere bakgrunn.

    P.S. Hvis man bruker en RSS-leser for å følge med på bloggen din (slik jeg gjør) tror jeg ikke at det registreres i statistikken din. ;-)

    ReplyDelete
  2. Hurra en kommentar :) :) Tusen takk for gode innspill. Hva GJØR jeg for å få en mørkere bakgrunn egentlig? Dette er da parketten. Bruker jeg bare blitsen til å styre det? Hvordan får jeg blitsen bare til å treffe hodet og ikke bakgrunnen? Man vil jo ikke at håret skal forsvinne inn i det store intet heller, slik at man ser hårløs ut? Er ellers alt bra?? :)

    ReplyDelete
  3. Forøvrig enig i at blikkontakt gir et sterkere bilde, men skarpheten i fjeset er dårligere, kanskje med unntak av øynene (og der har me juksa litt.... hehe).

    ReplyDelete
  4. Den enkleste måten å ordne det på er å gå inn i Photoshop i etterkant ;-) Evt. kan du gjøre det ved å lage en "snoot" som du fester på blitzen, som gjør at lyset blir mer konsentrert på motivet. Se her for en bedre forklaring:

    http://strobist.blogspot.com/2006/03/lighting-101-cereal-box-snoots-and.html

    Ang. skarpheten så ser jeg hva du mener, og jeg er ganske opphengt i sånt selv så dette blir litt å kaste stein i glasshus, men skit au: Skarphet er ikke alt! ;-)

    ReplyDelete
  5. Herlige bilder ♥ Og så koselig at du er tilbake;)
    Jeg tror jeg likte det første bildet best jeg, selv om de begge to var kjempefine!
    Motivet er jo i utgangspunktet veldig søtt, så da er det vel lett da, hihi ♥

    Ha en fin helg!

    Klem Line

    ReplyDelete