Friday, November 20, 2009

Æddabædda

Har ikke gjort noe med bildet, bare kuttet det litt til. I en alder av 3 mnd er det vel heller tvilsomt at tanken bak geipen var så veldig komplisert og uttenkt :) Jeg synes hetta laget en litt artig ramme rundt hodet, men fototeknisk er det nok ikke noe særlig.

3 comments:

  1. Jeg liker egentlig alle bildene dine utrolig godt. kanskje spesielt de av de små. Du fanger så bra det levende i dem. De fine små øyeblikkene.

    ReplyDelete
  2. det her var et utrolig morsomt bilde. og selv om det kanskje er tilfeldig at han rekker ut tunga, så skal det noe til for å klare å fange akkurat det øyeblikket idet det skjer. min (svært amatørmessige) erfaring med å ta bilder av mine små, er at jeg som oftest knipser litt for sent. eller litt for tidlig :)

    ReplyDelete
  3. Hei Kristin! Takk for kommentarer altså :) Gøy at noen følger litt med. Det med å knipse for sent gjør jeg egentlig veldig ofte selv også, men vidunderet speilrefleks tar 3 bilder i sekundet, så noen ganger bare fyrer jeg løs masse bilder og så blir et av 20 bra. For å få disse små til å posere er håpløst åkke som. Nå ser jeg at du har nytt innlegg i dag du også. Hihi, snakkes i bloggen din ;)

    ReplyDelete