Wednesday, June 26, 2013

interiør 2


Her er en liten sniktitt hjemme hos oss. Det er veldig artig å lage interiørcollager; å leke med fonter, former og farger, og sette sammen slik at det henger sammen på en estetisk måte. Jeg synes det er vanskelig å få en hvitfarge som går igjen på bildene som skal henge sammen, og bruker litt tid på å justere hvitbalanse i etterkant. Hvitt er søren meg ikke bare hvitt... De andre fargene skal jo heller ikke bli forvrengt! Jeg flytter rundt på ting og tang etter at bildene er tatt, og tar nye, slik at linjer og detaljer kommer på plass og det blir (forhåpentligvis) balanse i bildene.

Når det gjelder rydding, så ... ja det meste er for anledningen stuet bort utenfor kamerarekkevidde :) 






Friday, June 21, 2013

interiør

Fikk lyst til å forevige noen av detajene på rommet til Stella i dag.
Det er masse farger med krydder av svart, hun er veldig glad i rommet sitt, og jeg blir også veldig glad av å være i alle fargene hennes :)

Et lite fargesplæsj på en fredags ettermiddag!


Wednesday, June 5, 2013

Cathrine

Selv om jeg til nå ha fotografert mest barn (og det er fantastisk artig!), har jeg hatt behov for å teste ut lys, innstillinger og komposisjon på noen som a) har mer enn 2 min tålmodighet, og b) ikke må bestikkes med is for hver eneste kommando. Derfor tok jeg og min venninne Cathrine (med samme behov forøvrig) oss en tur i byen en søndag for å ta bilder av hverandre :)

Her er de 2 bildene jeg syns ble best av Cathrine:



Dette bildet er tatt på gravlunden til domkirka. Er ikke treet fantastisk kult?? Jeg håpet å få akkurat passe kontrast på det, uten at Cathrine skulle se hard ut. Bildet er tatt i noe motlys for å få fram kontrasten bedre, og dessuten redigert opp enda mer. 


Dette bildet er tatt ved festningen (åpning i muren mot byen). Jeg liker fargetonene og det myke (reflektor-)lyset i ansiktet best her. Men irriterer meg over at håret ble litt kuttet på høyresiden... :)