Wednesday, February 27, 2013

interiør


Jeg syns det er gøy med farger, og innimellom får jeg lyst til å lage glade collager med farger jeg syns er fine sammen. Jeg øver meg på interiørbilder om dagen, men i mangel på ei videre linse blir det mest detaljbilder foreløpig. Uansett- timene flyr fort når jeg kan leke i photoshop med det jeg liker aller best, foto, farger, klipp og lim :)

God kveld!

Sunday, February 17, 2013

nytt skrivebord


Det dukket opp en fristelse på finn.no på fredag... Et skrivebord som bare måtte få plass i stua :)
Jeg har ikke tatt så mye interiørbilder tidligere, det er liksom portretter som er "mi greie", men det ser jammen gøy ut, så kanskje jeg skal prøve meg litt på det framover. Forandring fryder jo, ikke sant??

Med utsikt til Munkholmen (og rykende fersk gulrotkake i magen) sier jeg:



Tuesday, February 12, 2013

rampejente

 
Stella har vært syk men begynner nå å føle seg bedre :)
 
Likte fargene, utsnittet og det rampete blikket i bildet. Vurderte kvadratisk snitt, men syns egentlig det passet med litt "miljø" i bildet, og beholdt det slik det var. Kappet muligens litt mye av hodet, men det er det desverre ikke så mye å få gjort med...
Har juksa litt med øyne og tenner, men bare bittelitt ;)
 
Digger de tennene som står hulter til bulter altså. Snart er det over... <3 p="">
 

Thursday, February 7, 2013

Gustav

Her er lille Gustav :) Han ble fotografert på kjøkkenbordet mitt, som jeg dro forran stuevinduene for å få naturlig lys. Han ligger på ei hvit dyne som vi holdt litt slakt opp bak. Jeg fant et par nye knapper i photoshop som raskt og effektivt fjernet melkeutslett, jevnet hudfarge og fjernet stygge skrukker på dyna :)
 
Takk for lånet av Gustav!