Friday, November 19, 2010

Stella

Fra samme fotoseansen som bildet under. Jeg vet ikke helt hva hun drømmer om her, men badevær eller is kanskje? Bildet er tatt i sommer, så sjansen er stor for at det er en av delene :)

Trøst

Det er avogtil litt skummelt å være 4, og da er det godt at pappa er i nærheten med en trøstende nuss. Har jobbet litt med øynene i ps i etterkant, jeg synes øyne er så utrolig viktig, men føler ikke at jeg har helt dreisen på det enda. Her fant jeg en bra tutorial, forresten :) Men øve øve øve...


Monday, November 8, 2010

Kveldsgrøten

Vi driver med opplæring i bruk av skje om dagen, og det er bare å vente med pysjen til grøten er inntatt. Skje er oppskrytt, det går fortere å bruke fingrene. Men det er ingen tvil om at hovedpersonen nyter kveldsmaten, uansett hvordan den finner veien inn i munnen :)

Friday, November 5, 2010

Åpning av Filippa K i Trondheim

Onsdag fikk jeg jaggu enda et butikk-oppdrag! Filippa K skulle åpne i Trondheim og i anledning åpningsfesten fikk jeg forevige stemningen med glade gjester, ansatte og en aldeles nydelig butikk!
Jeg valgte å duse fargene ned i stil med butikken, og tok ned fargemetningen ganske mye. Hvitbalansen stod på Tungsten for å få fram det kalde lyset. Her er et par smakebiter, og resten finnes på Filippa K's facebookgruppe :)
Takk for at jeg fikk komme med kameraet mitt!