Wednesday, February 10, 2010

Litt endring i planene...

Jeg må bare innse det- jeg rekker ikke å ta et bilde hver eneste dag... Det er utrolig stressende, og 1. mars begynner jeg på jobb igjen! Så fra nå av blir dette en fotoblogg der jeg legger ut bilder som jeg er fornøyd med, og ikke bare slike som tas i hurten og sturten fordi jeg absolutt må få knipset et hver dag. Det er ikke morsomt å publisere halvveisgreier. Jeg har lært veldig masse, men fra nå av skal det være for gøy. Håper at kvaliteten tar seg litt opp.
Litt surt er det å innse at prosjektet strandet, men jeg velger å fokusere på ting som jeg har lært i stedet :)

Håper at dere som er innom avogtil fortsetter med det selv om jeg ikke er like produktiv i perioder ;)

Monday, February 8, 2010

Naken2

Det ble ikke like sart som versjon 1, men det roper kanskje litt høyere...? Tar gjerne imot kommentarer :/

Naken



Har visst fått litt dilla på overeksponering, men man må jo prøve og feile litt, ja? 
Legger ut 2 versjoner av dette, men tror jeg liker ener'n best selv... bildene ble tatt litt i hurten og sturten, så jeg skulle brukt lenger tid på å planlegge komposisjonen, ser jeg. både mørke/lyse partier og linjer. 

Thursday, February 4, 2010

Synne

Nabojenta Synne døptes for et par uker siden og jeg var så heldig å få lov til å ta noen bilder av henne i går i anledning takkekortene. Sånn teknisk er jeg fornøyd med lyset og komposisjonen, men ikke helt med fokus. Det skal sies at hun var litt vanskelig å holde i ro, og plassen var begrenset så jeg måtte ha ganske stor blende. Da blir det litt flaks/uflaks. Men liker veldig godt uttrykket og blikket, da. Jeg laget en svart hvittversjon også, men da forsvinner jo litt av dåpsgreia.


Enda et:

Bedre fokus på dette da :) Har overeksponert begge en tanke i etterkant, derfor litt utbrent kjole her og der.